Glas Javnosti

Legendarni košarkaš DIRLJIVIM REČIMA oprostio se od MUSTAFE NADAREVIĆA! (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa dirljivim rečima se oprostio od slavnog glumca Mustafe Nadarevića koji je preminuo u nedelju u 78. godini.

Za navijače Hajduka, među kojima spada i bivši as splitske Jugoplastike, Nadarević je bio čuven po ulozi "inžinjera Duja" u nekada popularnoj seriji "Velo misto".

-Umro je Inžinjer Duje. Naravno da je umro Mustafa Nadarević, ali svima nama koji živimo za Hajduk umro je lik koji je tako dobro odigrao ulogu osnivača kluba. Tu je zacementirao svoju legendu u mojoj glavi. Mogao je sto Izeta odglumiti i ko zna šta još ali inžinjer Duje je unikatna uloga vredna zlata. Uz to sam imao priliku upoznati ga. Tako dobar lik, normalan i topao da se zaljubiš u njega odmah. Počivaj u miru, a tvoja legenda ostaje besmrtna. Je*em ti ovu godinu. Aj' završi više - napisao je Dino Rađa na Fejsbuku.

Inače Inžinjer Duje je lik koji je u liku koji je tumačio na tv ekrane preneo duh braće Kaliterna, od kojih je jedan bio osnivača Hajduka Fabijan a drugi njegov brata Luka, koji je bio golman.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR