Glas Javnosti

Legenda Partizana i srpske košarke bez dlake na jeziku: Nikada ne bih dao toliko novca Trinkijeriju

Košarka
Autor: Glas javnosti

Još uvek se ne smiruju strasti, nakon odlaska Andree Trinkijerija iz Partizana koje je zabolelo sve navijače Partizana i bivše igrače. Legenda Partizana i srpske košarke, Dražen Dalipagić, smatra da je dvođene Trinkijerija za veliki novac bila greška i da nije iznenađen.

Košarkaška legenda Dražen Dalipagić nije iznenađen odlaskom Andree Trinkijerija i kaže da on nikad ne bi dao toliko novac za Italijana.

- Meni je prijatelj, inače košarkaški menadžer u Italiji mnogo ranije rekao da Trinkijeri sigurno odlazi iz Partizana. Ja sam se tada iznenadio, nisam mogao da verujem, obožavaju ga navijači, voli Srbiju, Partizan, a onda ode. To je danas tako, tržište postavlja uslove. Da budem iskren, ja njemu ni kad je dolazio ne bih dao toliki novac. Svestan sam ja da je on popravio atmosferu u klubu, napravio neke rezultate, ali to su ogromne pare za naše uslove - kazao je Dražen Dalipagić.

Andrea Trinkijeri odlučio je da napusti Partizan uprkos želji crno-belih da ga zadrže na klupi i višednevnim pregovorima nakon kojih je Italijan ipak odlučio da krene put Nemačke i prihvati ponudu Bajerna.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR