Glas Javnosti

KRČKA SE, KRČKA: Kevin Pangos sve bliže Crvenoj zvezdi, dokaz stiže sa Instagrama! (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Slučajnosti se dešavaju, ali poslednja, čiji akteri su Džordan Lojd i Kevin Pangos, pre ima veze sa njihovim budućim zajedničkim klubom nego sa sticajem okolnosti u datom trenutku.

Naime, kad pogledate spisak ljudi koje Pangos prati na Instagramu, prvo ime koje se nalazi na listi je - Džordan Lojd. Ako se uzme u obzir činjenica da Instagram na vrh liste profila koje neko prati stavlja one koje je ta osoba zapratila poslednje, jasno je da je Pangos Lojda na ovoj društvenoj mreži počeo da prati skorije.

Iako to samo po sebi naravno ne mora da znači apsolutno ništa, ukoliko malo "zagrebemo" ispod površine, jasno je da se nešto sprema. Barselona i Valensija poslednji duel odigrali su 13. februara u okviru Kupa Kralja (Valensija slavila 82:78), a na toj utakmici nisu nastupili ni Pangos ni Lojd.

Od tad odigrana je završnica ABC lige gde su Barselona i Valensija bile prve svaka u svojoj grupi, pa se nisu sastale ni u sklopu "fajnal fora", na kom je Valensija takmičenje završila u poluifnalu, a Barselona u finalu - od oba kluba bolja je bila Baskonija.

Takođe, kanadski reprezentativac doskorašnjeg rivala iz Valensije nije zapratio u grupi sa još nekoliko igrača ovog kluba, već se pored njega na listi nalaze još jedan profesionalni golfer, trener, glumac...

Kako već napisasmo, ovo ne mora da znači apsolutno ništa, ali činjenica da je Pangos Lojda počeo da prati nakon godinu dana koje su proveli u Španiji, i to u momentu kada za obojicu postoje ozbiljne indicije da se nalaze nadomak Crvene zvezde je u najmanju ruku interesantna i veoma lako bi mogla da bude i prva (ne)zvanična potvrda da će ovaj tandem kroz nekoliko meseci istrčati na parket "Pionira" u crveno-belom dresu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR