Glas Javnosti

KONAČNO POTVRDIO: Saša Obradović na klupi Crvene zvezde!

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Saša Obradović od ponedeljka uveče i zvanično više nije trener Monaka u koji je došao u februaru 2019, saopštio je klub iz Kneževine.

Pedesetjednogodišnji Srbin je u oproštajnoj poruci naglasio da je odluka da napusti Monako bila teška, ali i potvrdio da će sesti na klupu Crvene zvezde.

-Odluka da napustim Monako bila je teška, ali izazov koji je predložila Crvena zvezda doneo je prevagu- poručio je Obradović koji se u rodnom gradu i klubu koji odlično poznaje vraća na najviši nivo.

Monako je ove sezone bio prvi u svojoj grupi u Top 16 Evrokupu pre nego što je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa, a interesantno je da ekipa 2019. i 2020. pod Obradovićevim rukovodstvom nije izgubila nijednu utakmicu na svom terenu.

 -Najviše žalim što nisam uspeo da završim posao sa Monakom. Želim da se zahvalim predsedniku, generalnom direktoru, princu i vladi što su mi iskustvo u Monaku učinili nezaboravnim. Takođe želim da se zahvalim navijačima koji su uticali da se od početka osećam kao kod kuće. Stvarno sam uživao. Siguran sam da će Monako ostati konkurentan- dodao je Obradović, koji je u nedelju doputovao u Beograd, a uskoro se očekuje ozvaničenje saradnje sa klubom sa Kalemegdana.

Srbin je trenersku karijeru počeo u Kelnu, a radio je još u Kijevu, Turovu, Donjecku, Albi, Lokomotivi i Monaku.

(Izvor: Sport Klub)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR