Glas Javnosti

KINGSI UPALI U ZAČARI KRUG, BJELICA SE PROBUDIO: Srpski košarkaš ISKORISTIO svaki minut, ali Sakramento ponovo PORAŽEN (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Sakramento Kingsa ostvarili su i šesti poraz pošto ih je na gostovanju nadigrao Čikago sa 122:114, a Nemanja Bjelica je ponovo iskoristio svaki minut na terenu ali uzalud.

Ako išta dobro možemo da izdvojio među "kraljevima" onda je to što je Bjelica već sada u seriji igara i da ga trener Luk Volton ne drži zakovanog za klupu i ne sprema mu trejd koji je sve više počeo da se pominje u tamošnjim medijima.

Za razliku od prošlih nekoliko partija, Bjelica je sada dobio nešto manje od 12 minuta protiv Bulsa, a za to vreme je ubacio devet poena uz tri skoka i jednu asistenciju. Beli je imao sasvim pristojne procente uz 2/4 za dva i 1/3 za tri poena, kao i 2/2 sa slobodnih bacanja.

Sakramento je već bio u dvocifrenom minusu do poluvremena, a jedino su uspeli u četvrtoj čevrtrtini da se trgnu, na nekih šest minuta do kraja meča je bilo i samo -2, ali se Zak Lavin potrudio da uskrati preokret gostima sa 38 ubačenih poena.

Čak tri igrača među Kingsima su imala +20 poena - Marvin Begli sa 26, Badi Hild sa 23 i Diaron Foks sa 20 poena, ali ništa od toga nije pomoglo "kraljevima" da konačno prekinu ovu užasnu seriju u koju su upali.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR