Glas Javnosti

KANAĐANIN SA SRPSKIM PASOŠEM! Ja sam doživotni Srbin

Košarka
Autor: Glas javnosti

Kanadski košarkaš Dilan Enis, koji ima i srpsko državljansto ponosan je na period koji je proveo igrajući za Crvenu zvezdu.

Ovaj 29-godišnjak je otkrio da period koji je proveo u Srbiji nikada neće zaboraviti. U našoj zemlji nastupao je za Megu i beogradske crveno-bele.

Odgovarao je na pitanja navijača o karijeri. Nije krio da je ponosan što je igrao u našoj zemlji.

- Nikada neću zaboraviti! Ja sam doživotni počasni Srbin i to mi je u srcu. Svidelo mi se vreme u Crvenoj zvezdi, iako je bilo kratko. Nikada neću zaboraviti - odgovorio je na Tviteru sadašnji član Gran Kanarije.

Razlog dobijanja pasoša nije bila zahvalnost za doprinos našoj zemlji, već je Zvezda želela da ima što više slobodnih igrača za Kup Radivoja Koraća, a kako pravila KSS-a ne dozvoljavaju veliki broj stranaca, klub sa Malog Kalemegdana odlučio je da „naturalizuje“ Dilana Enisa.

„Nikada neću zaboraviti na period u Zvezdi. Doživotno sam ponosni Srbin. Volim period proveden u Zvezdi, nebitno što je bio kratak“, napisao je Enis na Tviteru i još jednom dodao da to vreme neće nikada zaboraviti.

Kanađanin je proveo u Srbiji nešto manje od jedne sezone. Stigao je kraje jula 2017. godine u Megu, da bi se početkom decembra preselio u redove Crvene zvezde. Ipak, nije predugo ostao na Malom Kalemegdanu, pošto je njegov ugovor sporazumno raskinut sredinom aprila.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR