Glas Javnosti

KAD VOJ POTVRDI, TO JE TO: Drama je potrajala, ali kraj je srećan - nastavlja se NBA liga! (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Iako je u protekla 24 časa bilo više najava da bi sezona u NBA ligi mogla da bude prekinuta usled novog incidenta u koji je umešana policija, na sreću ljubitelja magične igre pod obručima, do toga neće doći.

Naime, na poslednjem sastanku koji su održali igrači svih timova, doneta je odluka da borba za šampionski prsten ipak bude okončana na parketu. Kako prenosi američki novinar i NBA insajder Adrijan Vojnarovski, prvi mečevi nakon prekida biće odigrani možda već u petak, dok su utakmice za vikend sigurne:

 
Vojnarovski je takođe najavio da će do kraja dana biti održan i sastanak vlasnika svih timova na kom će biti doneta odluka o načinu na koji će NBA u budućnosti pristupiti problemu rasne podeljenosti i rasizma ne samo na košarkaškom terenu, već i u društvu u celini.

Podsećamo, igrači Milvoki Baksa su prvi "povukli nogu", nakon čega su i ostali predvođeni zvezdama Los Anđeles Klipersa i Lejkersa, Kavajem Lenardom i Lebronom Džejmsom doneli doluku da u sredu ne izađu na teren nakon što je policija u Vinskonsinu osam puta u leđa upucala Džejkoba Blejka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR