Glas Javnosti

JOŠ JEDAN NESTVARAN PREOKRET I ČUDESNA POBEDA PARTIZANA! Crno-beli gubili -18, pa srušili Panatinaikos! S REALOM U TOP 8!(VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana već su ostvarili zacrtani cilj, a to je plasman među osam najboljih ekipa Evrolige.

Bez obzira na to, tim Željka Obradovića želeo je svim silama da pobedom završi regularni deo takmičenja, a u beogradskoj "Štark areni" je ugostio Panatinaikos!

I u tome je uspeo Partizan! Crno-beli su pobedili Panatinaikos rezultatom 83:81!


Očajno je Partizan otvorio večerašnji meč, mnogo su crno-beli grešili u početku meča, i dozvolili Panatinaikosu da odmah dođe do veće prednosti, a u jednom momentu grčki tim je imao i ogromnih +18.

Trgli su se nekako košarkaši Partizana u nastavku, i uspeli da se vrate u meč, međutim nikako nisu uspevali kada je bilo gusto da prelome meč u svoju korist, pa je Panatinaikos konstantno vodio.


Ljutio se Željko Obradović na svoje košarkaše koji su često bili nesigurni u napadu, dok u odbrani nisu imali potrebnu koncentraciju i protivniku dozvolili mnogo lakih poena.

Ogromnu dramu smo gledali u Areni do poslednje sekunde meča!

Neizvesno je bilo do samog kraja, a heroj Partizana na večerašnjem meču bio je Naneli koji je pogodio trojku u poslednjim sekundama meča, da bi crno-beli potom odbranili napad i stigli do 20. pobede u EvroligI!

Najefikasniji u timu Partizana bio je Eksum sa 18 poena, dok je Panter ubacio jedan poen manje! U poraženom sastavu istakao se Bejkon koji je na svom kontu imao 19 poena, dok je Ponitka ubacio 12, a Gudaitis 11 poena!

U borbi za fajnal for Evrolige, košarkaši Partizana igraće protiv madridskog Reala!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR