Glas Javnosti

JOKIĆ SRUŠIO VAŠINGTON: Nikola je dobio i posebnu nagradu od trenera nakon odlične partije (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Još jednom je dvostruki MVP najjače lige na svetu bio "glavni" u svlačionici svog tima, koja deluje sve raspoloženije nakon prekida serije poraza.

Iskoristili su Denver Nagetsi dva uzastopna poraza Sakramenta, te novom pobedom, ovaj put nad Vašingtonom (118:104), ponovo ostali usamljeni na vrhu zapadne konferencije.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić odigrao je novu maestralnu partiju, pošto je sa sjajnih 12/16 iz igre meč završio sa 31 poenom, 12 skokova i sedam asistencija. Denver sada čekaju dve posebno važne utakmice, i to na domaćem parketu, 26. marta protiv Milvokija u 3.00, pa 28. marta protiv Filadelfije u 3.30. Biće to i dueli važni zbog MVP duela, protiv Janisa Adetokumba i Džoela Embida.

Ipak, nešto što je posebno značilo treneru Majku Melounu jeste činjenica da je Jokić proigrao i na defanzivnom planu.

Stoga, Srbin je nakon ovog susreta u svlačionici zaradio Denverov lanac za najboljeg defanzivca na meču.

Pogledajte kako je to izgledalo:



Pored "Džokera", trener Denvera posebno je pohvalio i Majkla Portera Džuniora, koji je na susretu sa Vašingtonom šutirao šest od devet za tri poena.

I te kako su imali čime da budu zadovoljni Nagetsi, koji bi u narednim mečevima tek trebalo da uhvate formu pred plej-of.

Majkl Porter mlađi i Džamal Marej ispratili su našeg centra, pošto je krilni igrač Denvera utakmicu završio sa 21 poenom, dok je prvi plejmejker tima Majka Melouna odigrao "ol-araund" partiju sa 17 poena, šest skokova i osam asistencija.

Pored njih trojice, još tri igrača bila su dvocifrena na ovom meču, a to su Brus Braun, Džef Grin, te Eron Gordon. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR