Glas Javnosti

JOKIĆ RAZOČARAN: Šta god da kažete, loše je

Košarka
Autor: Glas javnosti

Poraz Denvera od Los Anđeles Klipersa rezultatom 120:97 u prvom meču polufinala Zapada, koji se desio u noći uzmešu četvrtka i petka, mnoge je razočarao,a naročito Nikolu Jokića. Iako je bio najperspektivniji igrač.

On je bio najefikasniji kod Nagetsa sa 15 poena, a imao je i tri skoka i isto toliko asistencija. Mali je to bio doprinos srpskog centra na kakav smo navikli ove sezone.

- Bili su agresivni, mi nismo bili na našim mestima. Otvaranje prostora nam nije bilo dobro, nismo pogađali, žurili smo. Mislim, možete da kažete šta hoćete za nas, verovatno ćete biti u pravu. Loša, loša noć za nas. Možemo da se promenimo, da budemo bolji - rekao je Jokić.

Jokić kaže da će u narednom meču morati više da trče, pogađaju otvorene šuteve, prave dobre blokove.

Jedan od mogućih problema za Nagetse mogao bi da predstavlja umor. Ipak su Jutu izbacili tek posle sedme utakmice i velike borbe.

- Nisam bio umoran. Pričam za sebe, ja nisam bio umoran. Moraćemo da se vraćamo brže, da ih ne ubrzavamo i da ne idemo na skok ako nema šanse za skok. Da imamo fokus, da ne brzamo šuteve, da idemo do obruča - istakao je on.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR