Glas Javnosti

JOKIĆ NEMA MILOSTI: Monstruozna partija Somborca, urnisao Sakramento (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Srpski centar je još jednom fenomenalnom partijom uz 38 ubačenih poena odveo svoj Denver do pobede protiv Sakramenta 106:100 u NBA noći između srede i četvrtka.

Srbinu su falila tri skoka za novi tripl-dabl, ali ukoliko nastavi da prikazuje ovakve performanse, nema sumnje da će do kraja već ove sezone prestići legendarnog Vilta Čemberlena kojeg bi prestigao upravo sa tri tripl-dabla. Sve je u znaku tri, kao što vidimo.

Pored 38 poena, Jokiće je sakupio i ogromnih 18 skokova uz sedam asistencija, jednom ukradenom i dve blokade, a protiv Kingsa se najviše posvetio šutevima unutar linije za tri poena. Gađao je 15/24 za dva, 0/2 za tri i 8/9 sa penala.


Bilo je gusto protiv Sakramenta, morao je Nikola da gura do kraja i da bude skoncentrisan do poslednjeg minuta, jer je na drugoj strani imao raspoloženog Diarona Foksa koji jga je pratio sa 32 poena, 10 asistencija i pet uhvaćenih lopti.


Uvek se naglašavalo da je vrlo bitno da srpski košarkaš ima pomoć na oba kraja terena, da je potreban još jedan manji motor kako bi Nagetsi napredovali, pa se to u poslednje vreme i te kako dešava. Tu je ovoga puta, uz njega, bio Monte Moris sa 20 poena i po četiri dodate lopte i skoka.


Denver posle 66. mečeva gleda čitavu situaciju sa 5. pozicije Zapadne konferencije. Čini se da još uvek ima vremena da dođe i do druge ukoliko bude ostao u trenutnoj formi, ali mora da sa pažnjom posmatra situaciju i ispod sebe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR