Glas Javnosti

JOKIĆ JE KOD KUĆE: Posle parade u Denveru, na hipodrom u Somboru (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, juče je u popodnevnim časovima sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", odakle se zaputio za Sombor, a kako je ranije najavljivao u izjavama za strane medije - žurio je kući kako bi prisustvovao konjičkim trkama koje se danas održavaju u njegovom rodnom gradu.

Posle proslave prvog šampionskog prstena u istoriji Denver Nagetsa, parade na ulicama glavnog grada Kolorada i izlaska u diskoteku sa saigračima, Nikola Jokić je sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom došao u Srbiju.

Na hipodromu u Somboru okupio se veliki broj ljubitelja konja i kasačkih sportova, ali i simpatizera najboljeg košarkaša sveta - Nikole Jokića. Svi okupljeni iščekivali su njegov dolazak na hipodrom, a kada je stigao, Nikolin ulazak je propraćen oduševljenem i aplauzima


Drugi kasački dan počeo je u 15h časova, gde će na programu biti devet trka od kojih se izdvajaju dve - 22. Trčanje za pehar grada Sombora i 69. Trčanje za probni srpski kasački derbi. Prethodne dve godine nagrada "Pehar grada Sombora" otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale Drim kečer, te se postavlja pitanje hoće li i ove godine odneti pobedu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR