Glas Javnosti

JOKIĆ I SA POLA SNAGE MAJSTORSKI DO POBEDE: Denver pobedio u Indijani, Džoker rutinski do poena (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

U meču koji se odigrao između Denvera i Indijane sa rezultatom 103:113, Nikola Jokić je pokazao da ne mora preterano da se trudi da bi njegovi Nagetsi došli do nove pobede.

Denver se zahuktao i prava je šteta što sada na red stiže "Ol-Star" vikend. Četvrta pobeda u nizu i sve četiri na gostovanjima, a ponovo je Nikola Jokić bio jedan od ključnih igrača u svom timu.

Srpski centar je imao učinak od 20 poena, 12 skokova i osam asistencija za 37 minuta na parketu. Bilo je to rutinsko veče za Jokića, koji je u svakom šuterskom segmentu šutirao sa 50% uspešnosti (1/2 slobodna bacanja, 8/16 za dva i 1/2 za tri poena).

Da je ovo za Jokića bila rutinska partija u kojoj nije morao da demonstrira svu svoju silu, pokazuje i da je imao čak sedam izgubljenih lopti.

Ipak, uz Majkla Portera Juniora koji je ubacio 24 i Džamala Mareja koji je dodao 23 poena, igrači Denvera ovaj meč jednostavno nisu mogli da izgube.

Indijana je imala kraću prednost u prvoj četvrtini i to je bilo to - Denver je kontrolisao dešavanja, imao čak 18 poena prednosti u jednom trenutku i potom lako stigao do 21. pobede u sezoni.

Najbolji u timu Indijane bio je Majls Tarner sa 22 poena i 12 skokova, dok je Dag Mekdermot ubacio 20 poena.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR