Glas Javnosti

JOKIĆ HVALIO SAIGRAČA POSLE POBEDE: Igra na najvišem nivou

Košarka
Autor: Glas javnosti

Možda se očekivalo da bude znatno lakše, ali je ekipa u kojoj nastupa srpski centar i aktuelni MVP najjače lige sveta dokazala da je spremna da se izbori u svakom trenutku! Denver Nagetski upisali su bitnu pobedu pred svojim navijačima, pošto je u Bol Areni pala ekipa Minesota Timervulvsa rezultatom 122:113, čime je tim Majka Melouna došao do vođstva od 2:0 u seriji.

Utiske je posle pobede svog tima sumirao dvostruki uzastopni MVP najjače košarkaške lige na svetu Nikola Jokić.

- Mislim da je prvo poluvreme bilo dobro, imali smo vođstvo, ali da smo u drugom odjednom izgubili fokus. Izgubili smo kompoziciju, ritam, ne znam. Srećom, sekend junit je doneo energiju početkom poslednje četvrtine i pomogao da prelomimo ovaj meč - istakao je Jokić po završetku meča.

Prokomentarisao i sjajan timski duh i igru.

- Znači nam svaki momenat. Majkl je dao veliki doprinos sa osam poena u nizu, Džamal je imao sjajnu utakmicu, odbrana u poslednjoj četvrtini je bila sjajna. Sve su to važne stvari i detalji u borbi koju vodimo. Energija nam je na zavidnom nivou.


- Džamal igra sjajno za nas, ne samo što pogađa, njegova energija je sjajna, njegovo vođstvo, čitanje igre, mislim da trenutno igra na najvišem nivou.

Za kraj je pohvalio i publiku.

- Naši navijači su sjajni, ponekad ne možemo da čujemo na terenu jedan drugoga. Atmosfera i podrška je na top nivou. Buka je ogromna i mi je volimo i cenim -, zaključio je Nikola Jokić.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džamal Marej sa 40 poena, a pratili su ga Nikola Jokić sa 27, Majk Porter Džunior sa 16, te Eron Gordon i Džef Grin sa po 11 poena.

Sa druge strane, kod “vukova” se istakao Entoni Edvards sa 41 poenom na svom kontu, a podršku je imao u Rudi Goberu, koji je dodao 19. Dvocifreni su bili još Majk Konli sa 14, Torin Prins sa 12 i Karl Entoni Tauns sa deset poena.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR