Glas Javnosti

Jokić dobio javno izvinjenje od čoveka koji ga nije stavio ni u top 5

Košarka
Autor: Glas javnosti

Jedan čovek nije glasao za Nikolu Jokića u MVP trci. Nije ga stavio ni u Top 5. Sada je poznato ko je taj "stručnjak" koji je odlučio da Nikola Jokić nije ni za Top 5 u MVP trci. Sada je morao i da se izvini.

Radi se o proslavljenom košarkašu Marku Džeksonu. Nekadašnji plejmejker trenutno radi za "ESPN" i on je taj koji je šokirao košarkaški svet svojim izborom. Mark Džekson je nekadašnji trener Golden Stejt Voriorsa, koji je izgradio tim koji je osvojio četiri titule u poslednjih osam godina, a koji je vodio Stiv Ker kada je Džekson dobio otkaz. 

Nekada 18. pik NBA drafta 1987. godine imao je sjajnu košarkašku karijeru. Bio je Ol-star 1989. godine i najbolji asistent lige 1997. godine. Sada je analitičar i osramotio se ovim izborom.

Osramotio se toliko da je morao na kraju javno i da se izvini jer je predmet podsmeha u celoj NBA ligi.



- Greška. Jedna stvar sa kojom moraš da živiš. Grešiš, živiš sa tim. Nisam tip koji to radi zbog klikova ili da bih bio u trendu. Apsolutna greška koju sam napravio. Razmišljam: Kako sam napravio tu grešku? 



Džekson se potom izvinio Nagetsima i Jokiću zbog svog glasanja i potvrdio da bi ipak glasao za Embida, a zatim za Adetokumba i Jokića na drugom i trećem mestu. Takođe je izneo ideju da mu se oduzme glas za MVP kao odgovor na reakciju javnosti, iako je to verovatno mislio u šali jer je još jednom ponovio da je jednostavno napravio grešku. 

- Izvinjavam se Denver Nagetsima, izvinjavam se Nikoli Jokiću, koji nije samo u raspravi o MVP tronu, zaslužio je da bude na mom listiću, već je i jedan od najvećih igrača u istoriji ove igre. Posedujem pravo glasa, ako želite da mi oduzmete glas ili uradite bilo šta, više ste nego dobrodošli. Napravio sam grešku.

Kao da njegovi radijski komentari nisu bili dovoljni, Džekson se kasnije oglasio na Tviteru da bi priznao i izvinio se zbog omalovažavanja. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR