Glas Javnosti

Jedan (skoro) potvrđen, drugi 'na čekanju', ali voljan: Naznake 'pljušte', Zvezda završava dva ogromna posla u nekoliko dana?

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaški klub Crvena zvezda mogao bi u narednim danima da završi dva velika posla i već početkom juna znatno ojača sastav za takmičarsku sezonu 2020/21.

Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana, a što je juče dobilo i prve naznake da je definitivan dogovor postignut, trebalo bi da bude ozvaničeno danas. Saša Obradović je iskoristio priliku da preko svog Tviter naloga zahvali Monaku i navijačima tima iz kneževine za podršku koju je imao tamo:

- Bila mi je čast da budem deo "Roka tim" porodice, hvala vam što ste moj boravak ovde učinili lepim i nezaboravnim,, uživao sam u svakom trenutku koji sam proveo sa vama, nosiću vas u svom srcu zauvek. Vratiću se jednog dana. Napred Monako, napisao je Obradović.

 

Obradović bi sa Zvezdom trebalo da potpiše ugovor na dve sezone, sa opcijom produžetka na još jednu.

A jedan od košarkaša koji bi mogao da "sleti" na Mali Kalemegdan je doskorašnji reprezentativac, Nikola Kalinić.

Kalinić je sve bliži odlasku iz Fenerbahčea, rastanak sa turskim klubom je pitanje dana, a nekadašnji košarkaš Zvezde vreme provodi u Beogradu, gde se susreo sa nekolicinom bivših saigrača iz beogradskog tima - Nemanjom Dangubićem, Lukom Mitrovićem i Nikolom Rebićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Zivot tece. ?

A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

 

Uz Kalinića, i Dangubić je među imenima koja su u poslednjih par nedelja povezivana sa Zvezdom, pa nije isključeno ni da njih dvojica kroz par meseci u crveno-belom dresu istrče na parket. 

Pred Zvezdom je burno leto, Obradović je tu, Kalinić i Dangubić nisu daleko... 

 

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR