Glas Javnosti

Jedan od najboljih košarkaša crno-belih vraća se u igru

Košarka
Autor: Glas javnosti

Odlične vesti za Partizan

Američki košarkaš Zek Ledej oporavio se od povrede i vraća se u tim Partizana za gostovanje Fenerbahčeu, saopšteno je putem klupske televizije.


Ledej je na meču protiv Žalgirisa usled udarca zadobio hematom na kuku zbog čega je propustio dva evroligaška i dva abaligaška meča. To je predstavljalo veliki udarac za Partizan, jer je među propuštenim utakmicama bila i ona protiv Crvene zvezde, u kojoj su crveno beli zasluženo slavili, a njegovo se odsustvo itekako osetilo u igri. 

Burno je ove sezone u Partizanu što se odsustva i povreda tiče. Nikako da se kompletira tim - samo što se jedan igrač vrati u sastav, drugi ispadne.


Utakmicu sa Krkom u okviru 15. kola Aba lige je, pored Ledeja, propustio Alen Smailagić koji je bio u sastavu za večiti derbi. Sa druge strane, u tim se vratio Uroš Trifunović, koji je protiv Krke odigrao prve minute posle duže pauze.

Pored Alena Smailagića, na listi povređenih igrača se još uvek nalazi Aleksa Avramović i oni neće putovati za Istanbul, a osim njih dvojice, sa ostatkom ekipe neće biti Balša Koprivica.


Partizan utakmicu 20. kola Evrolige protiv Fenerbahčea igra u utorak od 18.30.  Meč ima veliki značaj za oba kluba. Turska ekipa igra odlično na domaćem terenu i jedini koji su uspeli da im nanesu poraz pred njihovim navijačima jesu košarkaši Crvene zvezde. 

Partizan je na deobi 9. mesta sa skorom 10-9, a Fenerbahče na omeru 11-8.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/N01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR