Glas Javnosti

ITALIJANSKI MEDIJI: Pregovori Teodosića i Zvezde su propali

Košarka
Autor: Glas javnosti

Miloš Teodosić predviđen je za novo pojačanje Crvene zvezde, ali posle najnovijih informacija koje nam stižu iz Italije, pitanje je hoćemo li gledati iskusnog plejmejkera na Malom Kalemegdanu.

Naime, kako piše "Eurosport IT", koji se poziva na tekst "Corriere dello Sporta", bivši kapiten reprezentacije Srbije i čelnici Zvezde ipak, nisu uspeli da se dogovore i pregovori, su navodno, propali... 

U teksu se takođe navodi da je Virtus odbio da nastavi saradnju sa Teodosićem, što zbog skraćenog budžeta, što zbog želje da podmlade sastav, a prema svemu sudeći 36-godišnji momak iz Valjeva i njegov ugovor se ne uklapaju u tu koncepciju. 


"Mogućnost da Teodosić potpiše 1+1 ugovor sa Virtusom, na osnovu kojeg bi zaradio miliona evra po sezoni, u ovom trenutku nije moguća, pošto klub planira drugačija poslovanja. Bolonja planira budžet od oko 16-17 miliona, što je manje u poređenju na prošlu sezonu, kao i podmlađivanje sastava. Teodosić, koji je u martu napunio 36 godina, ne uklapa se u planove Virtusa, što zbog godina, što zbog plate", navodi Eurosport.

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijama se pojavila informacija da će bivši plejmejker LA Klipersa nastaviti karijeru u Crvenoj zvezdi, klubu za koji navija od malena. Ali, još uvek nema vesti o ozvaničenju saradnje, pa se postavlja pitanje gde je zapelo u pregovorima i da li ćemo zaista gledati Tea na Malom Kalemegdanu?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR