Glas Javnosti

Italijani kivni na Fibine sudije, podržao ih je i naš reprezentativac

Košarka
Autor: Glas javnosti

Ispali su Azuri u trileru posle produžetka, bilo je 93:85. Mnogo se pričalo o sudijama, a trojka na ovom meču bili su Ademir Zurapović (BiH), Martins Kozlovskis (Letonija) i Aleksandar Glišić (Srbija).

Nikad nisam govorio o sudijama... Nikad u svojoj karijeri. Ali FIBA nešto mora da uradi. Ne samo zbog našeg meča. Mnogo velikih grešaka se desilo na ovom Evrobasketu - rekao je Nikolo Meli, lider Azura.

Podržao ga je i naš reprezentativac koji nije bio u 12 izabranih za Evrobasket, Danilo Anđušić, objavom na društvenim mrežama. 





Mnogi su krivce za svoje poraze na ovom šampionatu videli u sudijma, a Poceko je prokomentarisao da li je to slučaj i sa njim?

- Bio sam isključen pre dva dana, ne moram da pričam koliko mi je žao zbog toga. Zašto nisu gledale snimak? Zašto postoji mogućnost da se gleda, je l to za zabavu, da još neko bude plaćen da bude sa nama? Zašto ga ne koristimo? Zašto se nisu rukovale sa mnom? Moramo svi treneri da sednemo zajedno, previše je povreda, igrači su glavni protagonisti i niko više, niko. Moramo da ih zaštitimo - zaključio je Poceko.

Posle poraza je hvalio igrače.

- Mnogo sam ponosan na svoje igrače. Francuzi nikad ne odustaju. Volim moje igrače, mogu da dam ostavku ujutru ili odmah, život mi se neće promeniti. Ono što su pokazali na ovom turniru je nešto neverovatno. Borili su se od prvog dana i na svakom je** nom treningu da ostvare ciljeve. I svako treba da poštuje to. Mnogo sam tužan zbog njih, ne zbog sebe. Ne mogu da gledam moje igrače koji su zaslužii da i dalje sanjaju. Imaju mnogo velika mu*a, volim ih sve, volim mnogo Fontekija, on je fantastičan igrač. Napišite zaista šta mislite o utakmici, svi vi, iskreno. Dajte sve od sebe kao što su i moji igrači, nemojte da se plašite - rekao je novinarima nakon meča.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR