Glas Javnosti

HARDEN KIVAN NA FILADELFIJU: Neću više nikada da budem član te organizacije

Košarka
Autor: Glas javnosti

Već odavno je poznato da Džejms Harden nije u potpunosti zadovoljan uslovima u Filadelfiji, a nakon šokantnog snimka koji kruži medijama od jutros, pitanje je hoće li MVP igrač iz 2018. godine uopšte ostati u Seventisiksersima i naredne sezone.

Naime, na drušvenim medijama se pojavio snimak na kojem se vidi, a i čuje kako plejmejker Filadelfije kritikuje generalnog menadžera kluba Derila Morija. 

Razlog je vrlo verovatno činjenica da ga je on lično skinuo sa tržišta ovog leta, iako mu je Harden jasno dao do znanja da želi da promeni sredinu. Međutim, raspoloženih klubova nije bilo, pošto je plata iskusnog organizatora igre 35 miliona evra po sezoni. Svota, koja nije mala za igrača temperamentne naravi...

Ipak, uprkos tome, Harden je javno kritikovao Morija i potvrdio pisanja medija da "zle krvi" ima i van svlačionice Filadelfije. Naime, tokom jedne konferencije za medije u Kini, u organizaciji Adidas kompanije, Harden je odgovarao na pitanja novinara, a jedno je bilo usmereno na trenutnu situaciju u Filadelfiji i činjenicu da je nedavno skinut sa tržišta. A, Harden je opšte iznenađenje prisutnih izjavio:

"Derim Mori je lažov i nikada više neću biti deo organcije u kojoj se on nalazi. Da vam ponovim: Deril Mori je lažov i nikada neću biti deo organizacije čiji je on deo", rekao je Harden.


Snimak je obišao čitav svet i sada je jasno da Harden nema nameru da igra za Filadelfiju naredne sezone. Klub i dalje računa na njega, ali, prema svemu sudeći, želje nisu obostrane...

Kako navode američki mediji, trenutno nema toliko klubova u ligi koji su zainteresovani za usluge Hardena, iako je svojevremeno bio najbolji strelac lige, kao i MVP takmičenja 2018. godine. LA Klipersi deluju kao najozbiljniji kandidati, ali još uvek nije bilo konkretnih ponuda, pa ostaje pitanje gde bi šestostruki Ol-star mogao da nastavi karijeru.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR