Glas Javnosti

Gurović objasnio skandaloznu tuču posle juniorske utakmice

Košarka
Autor: Glas javnosti

Čuveni srpski košarkaš, Milan Gurović, oglasio se nakon skandala i tuče na utakmici mladih košarkaša.

Snimci incidenta sa meča Real Beograda protiv Vizure obišli su Srbiju velikom brzinom.

Mladi košarkaši su se potukli, a Gurović, koji je pokušao da razdvoji igrače i smiri situaciju, na kraju je ušao u fizički sukob sa jednim članom gostujuće delegacije.

Nakon svega je govorio o toj situaciji i objasnio šta se dešavalo.


"Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo... Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u poslednje vreme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica", rekao je Gurović:


"Posle toga vidim da se deca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dole da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam da reagujem! Razdvojio sam Vukmana od toga čoveka i saterao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo. Neću reći ko je čovek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno", poručio je Gurović.

Glas javnosti / K04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR