Glas Javnosti

Fenomenalna NBA noć: Milvoki razbio Čikago, Klipersi slavili u Feniksu (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Milokija savladali su kao gosti tim Čikaga 112:100, uprkos povredi najboljeg igrača Janisa Adetokumba.

Klipersi slavili u Finiksu 116:107, Vizardsi u Mineapolisu 114:106.

Janis Adetokumbo igrao je samo devet minuta na utakmici u Čikagu, ali to ga nije sprečilo da dođe do jednog velikog ostvarenja, a ni njegove Bakse da dođu do pobede 112:100.

Grk je zbog povrede zgloba ruke odigrao samo devet minuta i za to vreme ubeležio 2 poena, 7 skokova i 3 asistencije, koje su mu bile dovoljne da postavi rekord franšize u ukupnom mbroju uspešnih dodavanja.

Bruk Lopez je odigrao fantastičan meč, ubacivši 33 poena, Dževon Karter dodao je 22, dok se u poraženom timu istakao Nikola Vučević sa 22 poena i 16 skokova.

Baksi su tako zadržali drugo mesto na tabeli Istočne konferencije, sa pobedom manje od Bostona, pred Ol-star vikend u Juti.




Vašington je kao gost savladao Minesota timbervulvse 114:106, zahvaljujući odličnoj partiji Bredlija Bila koji je ubacio 35 poena.

Vizardsi su gubili 20 poena razlike u prvoj četvrtini i poništili odlično veče Entonija Edvardsa, koji je meč završio sa 34 poena.




U poslednjoj utakmici pred Ol-star vikend, Klipersi su kao gosti slavili protiv Finiksa 116:107.

Terens Man je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 26 poena, koliko je ubacio i Pol Džordž. U poraženom timu Džoš Okogi postigao je 24 poena.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR