Glas Javnosti

Evroligaši u ratu zbog Teodosića

Košarka
Autor: Glas javnosti

Prozivka Miloša Teodosića zbog asistencije Majka Džejmsa, a onda replika iz Beograda koja sve govori.

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Monaku (85:70) u 24. kolu Evrolige, a ovaj meč u najjačem takmičenju evropskih klubova obeležilo je nekoliko spektakularnih detalja. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd oduševio je Evropu pogotkom gotovo sa polovine terena, a jedna asistencija Majkla Džejmsa naterala je Monako da na društvenim mrežama "pecne" Miloša Teodosića i Crvenu zvezdu.


"Miloše Teodosiću, da li gledaš? Majk Džejms sa čudesnim pasom protiv Partizana", napisali su na Tviter nalogu Monaka za dodavanje jednog od najboljih bekova u evropskoj košarci. I stvarno, potez je bio fantastičan - nakon što su ga Aleksa Avramović i Frenk Kaminski udvojili, američki košarkaš nije imao mnogo rešenja i morao je da improvizuje. Uspeo je da pronađe Blosomgejma, koji je snažno zakucao u praznom reketu Partizana. Pogledajte kako je to izgledalo:

Na "provokaciju" iz Monaka odmah je reagovala Crvena zvezda. Beogradski klub stao je u zaštitu svog plejmejkera, a faca Miloša Teodosića dovoljno govori šta misle o voom potezu. Nije ovo ništa što jedan od najiskusnijih bekova evropske košarke ne može ili već nije izveo na košarkaškom terenu. Pogledajte:


Inače, Miloš Teodosić je ove sezone impresionirao Evropu asistencijom u ćošak za Dejana Davidovca na gostovanju Olimpiji iz Milana. To je jedan od najboljih poteza u čitavoj sezoni Evrolige, pa je ubrzo na zvaničnim kanalima takmičenja osvanula kompilacija najboljih dodavanja srpskog košarkaša.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR