Glas Javnosti

Evo zašto je ŽELJKO OBRADOVIĆ VELIKI ČOVEK, a ne samo jedan od NAJVEĆIH TRENERA IKADA (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Jedan od naših najboljih trenera (ako ne i najbolji) teško je podneo poraz od Olimpije, budući da je za svoj rođendan želeo da pokloni pobedu Grobarima.

Krcate su bile tribine u Milanu, a brojna mesta ispunili su baš navijači Partizana, pa su se mnogi zapitali da li je crno-beli tim domaćin. 

Baš za 63. rođendan, želeo je Obradović da uzvrati publici, nije mu uspelo. Posle fantastične serije mečeva, došlo je do pada u završnici.

Koliko je sve teško palo legendarnom treneru, najbolje pokazuje snimak. Prvo je pozvao sve igrače da krenu ka kopu navijača, pa gestovima pokazao koliko mu znači ovakva podrška.

Navijači su se potrudili da poprave raspoloženje igračima, a sada sledi težak zadatak, u paklenom rasporedu mečeva održati nivo za top 8.


- Čestitam Milanu na pobedi, zaslužili su, igrali su veoma agresivno, ovo je bila naša najgora napadačka utakmica. Kako zbog agresivnosti protivnika, tako i zbog naše spore igre. Lako je razumeti zašto smo izgubili, imali smo 8 asistencija i čak 18 izgubljenih lopti. Poslednja četvrtina je odlučila sve - rekao je Obradović.

Ima za čime da žali.

- Imali smo previše grešaka u odbrani, previše praznih minuta, posebno u trećoj i četvrtoj deonici. Nedostajalo je koncentracije, energije, nismo našli odgovor. U napadu smo bili baš loši. Čak i kada bismo odigrali dobru odbranu, nije bilo rešenja u napadu. Nedostajala je energija, igrali smo mnogo sporo, kretanje lopte, kretanje bez lopte, nismo igrali svoju igru. Zato sam i rekao da je ovo najgora naša napadačka utakmica ove sezone.

Zahvalan je bio na dobrodošlici.

- Još jedna stvar, želim to da kažem. Hoću da se zahvalim Milanu i mom prijatelju Mesini na svemu što su pokazali meni i nama ovde i poklone koje smo dobili. Ambijent je bio predivan, hvala našim navijačima koji su došli kao u Bolonji, kao i pristalicama Armanija koji su napravili sjajan ambijent - zaključio je Obradović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR