Glas Javnosti

EUFORIJA crveno - belih nakon osvajanja titule: Kalinić "zapalio masu" (FOTO i VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Posle majstoric ei niza problema na svakom meču, Crvena zvezda je šampion 21. izdanja ABA lige.

Izabranici Dejana Radonjića su osvojili su šestu titulu regionalnog takmičenja, i to nadigravši svog večitog rivala u majstorici finala plej-ofa.

Jedan od najzaslužnijih za odbranu trona tima sa Malog Kalemegdana bio je Ognjen Dobrić, koji je na kraju proglašen za najkorisnijeg igrača finala.



Kako navijači nisu mogli da podele radost sa igračima u dvorani, jer su istu morali da napuste sredinom treće četvrtine zbog incidenata, slavlje je usledilo posle meča ispred dvorane, a u centru pažnje bio je upravo Dobrić. On se u jednom momentu našao na rukama okupljenih, koji su mu uzvikivali: "MVP, MVP".

- Ova mi je jedna od najtežih i najdražih titula. Nadam se da ćemo sada malo da ohladimo glave i proslavimo ovo kako treba - rekao je Dobrić posle meča.

Pored njega, u centru pažnje tokom slavlja ispred "Pionira" bio je i Nikola Kalinić, koji je u jednom momentu završio u "masi".
View this post on Instagram

A post shared by Nasa CZV (@nasaczv)



Ko god je očekivao da će biti manje od pet utakmica, nije realan. Strašna serija, malo i mučna sa svim što se dešavalo u svakoj utakmici - rekao je između ostalog Kalinić nakon meča.

Crveno-beli nemaju previše vremena za slavlje i odmor, pošto ih već od petka očekuju obaveze u domaćem prvenstvu, te prva utakmica polufinala protiv Mege, dok je druga na programu u nedelju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR