Glas Javnosti

EMBID O JOKIĆU: Nikola je jedan od najboljih igrača u ligi

Košarka
Autor: Glas javnosti

Centar Filadelfije Džoel Embid izjavio je posle trijumfa nad Dalasom da je Nikola Jokić jedan od najboljih igrača u NBA ligi, ali i da je loše što nije igrao nedavno protiv Denver Nagetsa.

Centar Filadelfije je doživeo veliki broj kritika u medijima i na društvenim mrežama zbog propuštene utakmice protiv Denvera 28. marta.

„Nemam šta da dokazujem. Pobedili smo u poslednjem meču. Glupo je reći da sam uplašen zbog toga što sam uradio prošli put, jednostavno je glupo. Kao što sam rekao, nije me briga da li ću pobediti u jednoj utakmici ili ne. Fokusiran sam na to da pokušamo da osvojimo prsten „, istakao je Embid.


Filadelfija je trijumfom nad Dalasom ubeležila 50. pobedu u regularnoj sezoni NBA lige i zauzima treće mesto u Istočnoj konferenciji.

„Najvažniji je plej-of. Ako bi jedna utakmica trebalo da smanji nečije šanse, onda bi svi trebalo da budu van nje. Svi imamo loše mečeve, momci propuštaju utakmice i to nije prvi put da se dogodi između mene i Nikole. On je sjajan igrač, neverovatan igrač. Kao što sam rekao, dvostruki uzastopni je MVP, jedan od najboljih igrača u ligi, veliki sam fan. To što nisam igrao protiv njega je bila velika nevolja, ali je ispred mene veći cilj, a to je da budem zdrav za plej-of utakmice“, zaključio je Embid.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR