Glas Javnosti

Interesantna anegdota o odnosu igrača sa navijačima: 'Cela hala mi je skandirala: 'J**i se Džej Džej''

Košarka
Autor: Glas javnosti

Interesantnu anegodtu je ispričao Džej Džej Redik u svom podkastu "The Old Man And The Three".

Novi gost njegovog podkasta bio je mladi košarkaš Grejson Alen.

Grejson je sa domaćinima podkasta govorio o starom dobrom odnosu igrača sa medijima i navijačima, pa je Džej Džej Redik ispričao zanimljivu anegdotu.

-Sve se ovo dogodilo na jednoj utakmici. Izlazim na zagrevanje, a neko drži ogroman transparent na kom piše 'Džej Džej Redik pije sopstveni urin'. Urnebesno. Odmah pored toga stoji znak na kom imam odnose sa svojom dvanaestogodišnjom sestrom. Bila je tu i grupa studenata koja je imala majice, specijalno napravljene, na kojima stoji moja slika i ispod nje natpis 'Džej Džej Redik, nazvaću sina po tebi. A na leđima je pisalo: 'I tući ću ga svaki dan' '. Posle svega ovoga, vlasnik Baltimor Rejvensa počinje da me vređa, a ja igram dobro pa mu vratim, da bi se priključili i drugi gledaoci. Pazite sad ovo. Šutiram važna slobodna bacanja u poslednjim momentima, a cela hala mi skandira: 'J**i se Džej Džej'. Ovo se sve dogodilo na jednoj utakmici-, ispričao je Džej Džej Redik.

Redik i Alen su obojica bili studenti univerziteta Djuk koji važi za jednog od omraženih u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR