Glas Javnosti

Двојица кошаркаша Лејкерса заражена коронавирусом

Košarka
Autor: Glas javnosti / RTS

НБА тим Лос Анђелес лејкерси саопштили су да су двојица њихових кошаркаша заражени коронавирусом. Лејкерси сумњају да су се играчи заразили током меча са Бруклином, у чијем су табору четворица играча били позитивни на тестирању. Меч са Нетсима био је последњи који је тим из Калифорније одиграо, пре него што је НБА лига прекинута.

"Након сазнања да су четири кошаркаша Бруклин нетса били позитивни на тестирању на коронавирус, наш тим тестиран је на исти, са разлогом јер су били изложени вирусу током утакмице са Нетсима 10. Марта", наводи се у саопштењу Лејкерса.

"Језераши" нису навели која двојица играча су заражена.

"Сазнали смо да су двојица кошаркаша Лејкерс заражени коронавирусом. Обојица су асимптоматични, налазе се у карантину и под негом су тимских доктора", додаје се у саопштењу.

Потврђено је да Џавел МекГи није један од заражених, а на центра тима се сумњало јер је асматичар, а самим тим и један од најосетљивијих на коронавирус.

"Сви чланови и играчи Лејкерса замољени су да наставе самоизолацију, као и да имају константну бригу о свом здрављу, уз сталну комуникацију са клупским медицинским тимом"

"Здравље наших играча, организације, навијача и свих погођених овом ситуацијом је примарно. Као и увек, ценимо подршку наших навијача. Пријатеља и породица и желимо свима који су заражени вирусом, брз опоравак", закључује се у саопштењу.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR