Glas Javnosti

Durant ponovo na terenu! Odigrao solidnu partiju u pobedi Finiksa nad Šarlotom (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Durant se izgleda odlično oporavio od povrede kolena i zabeležio je solidan rezultat, te pomogao Finiksu da nadjača Šarlot sa 105:91.

Nakon što se vratio na teren posle povrede kolena, Kevin Durant je odigrao dobru partiju za svoj Finiks koji je pobedio Šarlot sa 105:91. 

On je postigao 23 poena, šutiravši iz igre 10/15.



Durent nije na terenu bio mesec i po dana - od sredine januara - i propustio je 21 meč. Istina, nisu bili svi za Finiks jer je on u tu ekipu trejdovan iz Bruklina. 

Kej-Di je na za 27 minuta na terenu ubacio 23 poena, a u svoju statistiku je dodao još šest skokova, dve asistencije i dve blokade. 

Deandre Ejton je kontrolisao skok i uz 16 postignutih poena uhvatio je isto toliko lopti. Kris Pol se fokusirao na razigravanje ekipe i potpuno zanemario košgeterski učinak - dva poena, dva skoka, ali čak 11 asistencija imao je plejmejker gostiju. Buker je poslovično bio jedan od najdominantnijih na terenu - pripalo mu je zvanje najefikasnijeg sa 37 poena uz koje je imao i šest skokova, odnosno sedam asistencija. 



Finiks je meč otvorio serijom 11:0, pa dozvolio rivalu da se vrati na pet poena zaostatka do kraja prvog dela. Do poluvremena je uspeo da ode i do maksimalnih + 20, a na velikom odmoru prednost je iznosila 41:57. Treća deonica poslužila je Šarlotu da pomisli da može do preokreta. Trgli su se Hornetsi predvođeni Kelijem Ubreom (26 poena) i Terijem Rozirom (20 poena), prišli pred odlučujući kvartal na samo šest poena zaostatka (73:79), ali su se Vilijamsovi izabranici u završnih 12 minuta poigrali sa njima i rutinski priveli meč kraju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR