Glas Javnosti

DOMINACIJA BOGDANA: Srbin POGAĐA uz zvuk SIRENE i vodio Atlantu do TRIJUMFA (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Moglo je ovo i dosta bolje, ali bitno je da ide uzlaznom putanjom. .

Ekipa Atlanta Hoksa odnela je veoma tesnu pobedu protiv Vašington Vizardsa (117:114), a solidnu partiju je pružio i Bogdan Bogdanović koji je imao 17 poena. Dobar je bio i Aleksej Pokuševski sa 12 koševa, ali je njegova Oklahoma poražena od Minesote (138:101).

Srpski bek, Bogdan Bogdanović, ponovo je pokazao zašto ima epitet jednog od najboljih "šestih" igrača lige. On je u pobedi svoje ekipe postigao čak 17 poena, a pored toga je imao i šest skokova i dve asistencije.



Atlanta je odlično startovala meč, napravila je prednost od devet poena do poslednje četvrtine u kojoj je zamalo od "gotovog napravila veresiju". Međutim, Hoksi su izdržali nalete Vizardsa u poslednjih 12 minuta i odneli su novu pobedu. Najbolji u dresu Atlante bio je Hanter sa 26 poena, a jedan manje je dao Trej Jang.

Kod domaćih Vizardsa dominirao je Kaldvel Poup sa 28 poena, Kuzma je imao šest poena manje, dok je Hačimura meč završio sa 19 poena, piše N1.



Pokuševski sa svojom Oklahomom nije bio te sreće. Minesota ih je "demolirala" sa 37 poena razlike, a odlučujuća je već bila druga četvrtina gde su primili čak 45 poena. Katastrofalna je bila i poslednja deonica, gde su Tanderi primili 30 poena, dok su dali samo 14.

Mladi srpski košarkaš se može pohvaliti dvocifrenim učinkom od 12 i pet skokova, dok je najbolji kod njega u timu bio Šej Gildžijus Aleksander sa 33 poena. Kod Minesote je čak šest igrača bilo dvocifreno, a najbolji su bili Rid i Tauns sa po 20 poena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR