Glas Javnosti

DENVER SKORO KOMPLETIRAO TIM: Jokić napada titulu sa novim saigračima

Košarka
Autor: Glas javnosti

Ukoliko se sve kockice dobro uklope, Jokić bi već ove godine mogao da se okiti šampionskim prstenom.

Redži Džekson i Šarlot Hornetsi upravo su blizu dogovora o otkupu ugovora ovog veterana, a kako javlja Šams Karanija, sam plejmejker planira da čim postane slobodan agent, potpiše sa Denver Nagetsima.



O ovome se pisalo u prethodnim danima, pogotovo što su Nagetsi u Kliperse poslali mladog Bounsa Hajlanda i ostali bez rezervnog plejmejkera. Ovim potpisom postaju popunjeni na svim pozicijama, uz veliko iskustvo igrača koji zna kako se igraju velike utakmice, što je pokazao u dresu Klipersa koji je nosio u prethodne dve i po sezone.

Nakon što je u trejdu Los Anđeles Klipersa i Šarlot Hornetsa čije su figure bile Plamli i on završio u franšizi Šarlot Hornetsa, bilo je očekivano da uskoro dobije priliku da bira u koji klub će otići.


32-godišnji Redži ove sezone je u karijeri nastupao još za Oklahoma Siti Tandere i Detroit Pistonse, a ove sezone u proseku beleži 11 poena, dva skoka i preko tri asistencije.

Ono što je najbitnije za Jokića i Nagetse je to što je potpuno zdrav i nema nikakvih problema sa povredama i spreman je da od samog starta u potpunosti pomogne ekipi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR