Glas Javnosti

DA LI JE JOKIĆ ZASLUŽIO ISKLJUČENJE?! Novi VIDEO iz drugog UGLA!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić je isključen sa sinoćne utakmice Denver-Finiks, zbog faula koji je napravio. Sada se pojavio još jedan video iz drugog ugla koji baca drugačije svetlo na događaj.

Četri minuta do kraja trećeg kvartala, Nikola Jokić je napravio jak faul, a saduje su posle dugog većanja ocenile da je zbog ovog poteza Jokić za isključenje. 

Nagetski bez njega nisu mogli da pariraju Sansima koji su ih "počistili" u plej-ofu. Utakmica je završena rezultatom 4:0 u seriji, a mnogi su postavili pitanje da li je Jokić zaista zaslužio isključenje. 

 

Dosuđen je takozvani "flagrant 2", pa je Jokić ostatak utakmice proveo u svlačionici. Navijači veruju, da bi Nagetsi imali šanse, da je Jokić ostao na parketu, a sa time su se složili i mnogi NBA igrači.

Osim toga, igrači NBA su istakli da je liga "mekana", a razlog ovakvom epitetu je presuda. Kako se pojavio usporen snimak, postalo je jasno da su sudije bile preoštre, te da nisu imale u vidu osetljivost trenutka. 

Do nesrećnog slučaja je došlo kada je Jokić zamahnuo rukom kako bi izbio loptu Kameronu Pejnu, u čemu je i uspeo. Ipak sve je krenulo po zlu, jer je Jokić tokom svoje akcije, slučajno zakačio igrača po nosu. Kako je Pejn pao na parket, Devin Buker je pritrčao Jokiću sa namerom da se obračuna sa njim, posle čega su se umešali i ostali igrači  na parketu. 

 

Pojavio se sada i novi ugao koji pokazuje da Jokić zaista jeste udario Pejna po nosu, a sami procenite da li je to dovoljno za isključenje u NBA plej-of utakmici.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR