Glas Javnosti

Crnobeli "popili" kaznu zbog navijača

Košarka
Autor: Glas javnosti

KK Partizan kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice 21. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja protiv Makabija.

Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata su u toku.

Klub iz Humske je putem saopštenja apelovao na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana.

„Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan.

Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju.

Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način“, piše u saopštenju Partizana.

Crno-beli su rezultatom 88:79 posle velikog preokreta savladali Makabi i došli do skora 11-10 u Evroligi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR