Glas Javnosti

Čini se da je kraj: Trinkijeri napustio Partizan, Italijan ima novi klub!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Preostala je još samo zvanična potvrda priče koja traje već nekoliko dana - Andrea Trinkijeri napušta klupu Partizana, a poznato je i gde će sedeti na klupi naredne sezone!

Italijan je pre dolaska u Humsku sa uspehom predvodio Brose Basket, pa i ne iznenađuje to što će mu, po svemu sudeći, nova stanica biti minhenski Bajern, sa kojim će igrati Evroligu.

Trinkijeri je prošlog utorka na Tviter postavio status koji su mnogi protumačili kao oproštajni, u kom je zahvalio navijačima Partizana na svemu, a u međuvremenu spominjan je kao moguća zamena za Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea, dok mu je i Ostoja Mijailović navodno ponudio odlične uslove kako bi ostao na klupi crno-belih.

Ipak, Trinkijeri nije prihvatio ponudu sa smanjenom platom, u velikoj meri je uticalo i smanjenje budžeta usled čega je pitanje da li bi mogao da ponovi rezultate koje je imao tokom prekinute sezone. Sa druge strane, u timu iz Minhena imaće priliku da se takmiči u Evroligi.

Bajern je u sezoni Evrolige prekinutoj zbog pandemije koronavirusa imao skor od osam pobeda i 20 poraza. Prvi kandidat da nasledi Trinkijerija je dosadašnji njegov pomoćnik Vlado Šćepanović.

(Izvor: Nova)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR