Glas Javnosti

Bogi motivisan pred OI

Košarka
Autor: Glas javnosti

Sezonu je završio ranije nego što se nadao, već posle prve utakmice NBA plej-ina. Bogdan Bogdanović se u obraćanju lokalnim medijima u Atlanti osvrnuo na razočaravajuće igre Hoksa i zagledao se u blisku budućnost, nastup sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poseban događaj, izuzetno sam motivisan. Ne verujem da ćemo u skorije vreme videti igrače kakvi su se skupili u timu Amerike. Neke od njih više nikada nećemo videti na Igrama. Iskreno, jedva čekam...

Već u prvoj utakmici olimpijskog turnira srešće se sa timom vremešnih američkih superstarova.


- Ne možemo da pretimo bilo kome, posebno ne olimpijskom timu Amerike. Kao Srbija, pre samo dva leta imali smo cilj da se kvalifikujemo za Mundobasket, onda da se kvalifikujemo za Olimpijske igre. Sada kada smo to ispunili, cilj je da osvojimo medalju. Jedva čekam da se nađem sa momcima na pripremama, da radimo i uživamo.

O igri svog tima rekao je ono što se retko govori u NBA.

- Nisam siguran da smo se dovoljno žrtvovali kao pojedinci za tim. Da nekad radimo nešto što nam se ne sviđa. Možda previše gledamo individualnu statistiku, možda ne vrednujemo dobru odbranu. Svi želimo da postignemo koš, hoćemo da budemo košgeteri. Ljudi u košarci me cene jer volim da se borim i da se nadmećem, zbog toga pričam ove stvari. Nismo imali hemiju.

Glas javnosti/V02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR