Glas Javnosti

BOGDANOVIĆ ODAO POČAST KOBIJU BRAJANTU: Srpski bez reči na poseban način poslao poruku (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

PRošlo je godinu dana od tragične smrti jednog od najvećih košrakaša svih vremena Kobija Brajanta!

Bogdan Bogdanović je na emotivan način, ali bez ijedne izgovorene reči, odao počast jednom od svojih idola, Kobiju Brajantu.

Bek Atlanta Houksa i reprezentacije Srbije oporavlja se od povrede kolena, pa još uvek nije u prilici da to učini na parketu, ali je uz pomoć društvenih mreža ipak obeležio godinu dana otkako je Brajant poginuo.

Bogdanović je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj nosi crni sako sa bedžom na kom su inicijali “K. B.”, a ispod sakoa majicu na kojoj se nalaze likovi tragično nastradalih Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane.

Sjajni bek, koji je tokom leta u više navrata dovođen u vezu sa Los Anđeles Lejkersima, nikada nije krio da mu je Brajant bio idol kada je počinjao da igra košarku:

- Želeo bih da vidim Kobija Brajanta. On je bio moj idol. Pratio sam ga dosta, želim da vidim kakav je uživo, da vidim koliki je. Nisam imao prilike da igram protiv njega ili da ga gledam uživo - rekao je Bogdan u februaru 2018. godine u izjavi datoj portalu “Sacramento Bee”.

Nakon što je objavljeno da je Brajant poginuo, Bogdanović je napisao da je “izgubio košarkaškog oca”:

- Ne postoji niko ko je imao više uticaja na moju igru od tebe, Kobi… Tako tužno i tragično - napisao je Bogdanović pre godinu dana, uz Brajantovu sliku.

Podsećamo, poruku Brajantu uputio je i Novak Đoković.

Legendarni košarkaš, njegova ćerka Đijana i još sedam osoba poginulo je pre tačno godinu dana, kada se srušio helikopter u kom su se nalazili.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR