Glas Javnosti

BOGDANOVIĆ NAPUSTIO SAKRAMENTO: Prešao u Milvoki da sa Janisom napadne NBA titulu! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Bogdan Bogdanović je u velikoj razmeni napustio Sakramento Kingse i odlazi, bar za sada u ekipu koja ima šampionske ambicije!

Naš reprezentativac je trejdovan u Milvoki Baks i napustio je tim u kome je i započeo karijeru u najjačoj ligi sveta.

Srbin je otišao u Bakse u koje je prošle noći stigao i Džru Holidej, pa se očekuje da će Bogdan Bogdanović ipak biti trejdovan dalje u neku od drugih ekipa. U Kingse su iz Milvokija otišli Donte Devićenco, Ersan Iljasova i Di Džej Vilson.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Bogdanoviću je isticao ugovor i postajao je "ograničeno slobodan", što je značilo da bilo koja zainteresovana strana mogla da mu ponudi saradnju, na šta su "kraljevi" mogli da odgovore istovetnim novčanim iznosom, ako budu zainteresovani, ili, prosto, u mogućnosti da toliko plate.

U nedavno okončanom šampionatu, Bogdanovićeva plata je, prema specijalizovanom sajtu "Hoopshype", iznosila 8.529.386 dolara, a protekle noći je Bogdanović poslao i misterioznu poruku koja je najavila celu ovu situaciju.

 
- Samo upamtite da šta god da ste ostvarili u životu, ljudi i dalje neće verovati u vas. Učinite to zbog sebe, ne zbog drugih! - poručio je naš as.

Očigledno je ovo bila najava rastanka sa Kingsima, koji su verovatno tada već rešili da ga se odreknu. U ponedeljak zvanično počinje prelazni rok, mada će, posle NBA drafta koji je na programu 18. novembra, dva dana kasnije moći da se angažuju "ogranično slobodni" igrači.

Sem Milvokija sa kojim se Srbin već dovodio u vezu, poslednji klub koji se spominjao bila je Atlanta, s tim da je novinar Atletika, Kris Kiršer, obelodanio da isprva Houksi ne žele da povlače velike poteze "poput dovođenja Freda Van Vlita, Brendona Ingrama ili Bogdana Bogdanovića - ali se spremaju da budu 'pametni', u zavisnosti kako se draft bude odvijao". A tada je sve moguće.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR