Glas Javnosti

BOGDAN OSTAO BEZ FINALA NBA: I pored odlične Igre Bogdanovića Atlanta se neće boriti za PRSTEN!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Bogdan Bogdanović neće ipak okusiti slast finalnih mečeva NBA lige, barem ne ove sezone. Košarkaši Milvoki Baksa plasirali su se u finale plej-ofa NBA lige nakon što su u šestom meču Istočne konferencije savladali Atlantu sa 118:107 i tako sa 4:2 overili prolaz.

"Jeleni" su došli do prvog finala još od 1974. godine. Iako su bili oslabljeni neigranjem Janisa Adetokumba u prethodna dva meča, ništa ih nije omelo da nakon 47 godina zakažu borbu za prsten.

Bilo je jako interesantno na parketu sve do treće deonice kada je Milvoki ubacio čak 44 poena, naspram "samo" 29 domaćih i tada je bilo jasno da smo saznali drugog finalistu.

Sjajna partija našeg Bogdana Bogdanovića sa 20 poena na kraju nije bila dovoljna. U Atlanti je pored Srbina bio zapaažen i Rediš sa 21. Kod pobedničke ekipe Kris Midlton je preuzeo palicu lidera i završio meč sa 32 poena, dok je Holidej dodao 27 (9 asistencija i 9 skokova).

Finale NBA lige ove sezone igraju Milvoki i Finiks. Teško da je to iko mogao da nasluti na početku sezone. Baksi igraju za drugu titulu u istoriji, dok će Sansi imati priliku da po prvi put osvoje prsten.

Prvi meč igra se u noći između utorka i srede.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR