Glas Javnosti

BOGDAN BOGDANOVIĆ DOBIO ŠANSU: Voriorsi IZGUBILI, Hoksi imaju VELIKE PLANOVE za srpskog beka (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nakon svih povreda i turbulencija u NBA ligi Bogdan Bogdanović je konačno dobio šansu da pokaže zašto je potreban Hoksima.

On je na meču sa Golden Stejt Voriorsima bio starter, a to je urodilo plodom pošto je Atlanta došla do pobede protiv nekadašnjeg šampiona. 

Srpski bek je na terenu proveo 21 minut, a u prvom startu još od 9. januara uspeo je da postigne 11 poena i tome doda čak pet asistencija. Nije ga išlo u šutu za tri pošto je šutirao 1/5, ali uspeo je da to nadoknadi razigravajući saigrače i pogađajući iz prodora. 

Bez Deandrea Hantera i Krisa Dana u timu bek reprezentacije Srbije je dobio šansu da počne meč tek treći put ove sezone, a dok se oni ne oporave imaće priliku da se posle izlaska iz teške povrede nametne treneru i izbori za veću minutažu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Atlanta Hawks (@atlhawks)

Po običaju u timu Atlante je blistao Tre Jang sa 21 poenom i čak 15 asistencija, ali najbolji je bio Džon Kolins, Krilni centar koji je bio na izlaznim vratima Atlante je dokazao da je i dalje posvećen timu nestvarnom partijom. Uz 38 poena dodao je 12 skokova. 

Pre svega je Atlanta dominirala ispod koša pošto je i Klint Kapela imao dabl-dabl od 18 poena i 15 skokova. Bez Stefa Karija nije mogao Golden Stejt da se odupre, a najefikasniji kod poraženog tima sa 29 poena bio je Vigins. Alen Smailagić nije dobio šansu da zaigra na ovom meču. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR