Glas Javnosti

BOBI MENJA KLUB: Marjanović posle tri godine napušta DALAS i svog saigrača DONČIĆA

Košarka
Autor: Glas javnosti

Boban Marjanović promeniće klub, iz Dalasa ide u Hjuston!

Naš centar trejdovan je ove noći, posle tri godine u Dalasu. Mavsi su doveli Kristijana Vuda iz Hjustona, a uz Bobana, odlaze Sterling Braun, Trej Burk i Markis Kris. Dalas je ustupio prava na 26. pika predstojećeg drafta, a mnogi se pitaju da li je Dalas dao previše.

Luka Dončić sigurno neće biti srećan, ostaje bez najdražeg saigrača u klubu. 

Bobi tako nastavlja NBA karijeru u svom šestom klubu, 2015. je došao u San Antonio, igrao je za Detroit, Kliperse i Filadelfiju pred Dalasa. 

Iza sebe ima Hemofarm, Svislajon Takovo, CSKA, Žalgiris, Nižnji, Radnički Kragujevac, Megu i Crvenu zvezdu. 

Sa reprezentacijom Srbije ima srebro sa Eurobasketa 2017. u Turskoj, osvojio je U19 Svetsko prvenstvo 2007, zatim i U20 Eurobasket 2008.

BOBI NA FILMU

Boban Marjanović, uporedo sa košarkaškom, nastavlja da razvija i svoju glumačku karijeru. Novi film u kom glumi reprezentativac Srbije premijerno je emitovan 8. juna, a popularni "Bobi" u njemu igra sa nekoliko poznatih imena, i što se tiče glume i što se tiče košarke. Marjanović je deo filma "Hasl", koji je sada dostupan na "Netfliksu", a u njemu igra sa Adamom Sendlerom.

U istom se pojavljuje bivši košarkaš Crvene zvezde koji pokušava da ubedi Adama Sendlera, poznatog glumca i producenta, koji igra ulogu skauta Filadelfije Seventisiksersa, da se prijavi za draft. Bobi je čak u dresu Hemofarma, a očekivano, Sendler sumnja da ima manje od 22 godine (koliko je neophodno za draft).

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR