Glas Javnosti

BILE SU MU VEZA ZA NBA A ONDA SU 'ZARATILI': Hauard 'popio' TUŽBU od kućnih pomoćnica 'Terao nas je da mu čuvamo PITONA' (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dvajt Hauard baš nema sreće sa ljudima koji brinu o njemu i njegovoj kući s obzirom da je otpustio svu poslugu, a dve kućne pomoćnice su čak pokrenule postupak protiv njega.

Neobična vest stiže iz NBA - Armika Naba i Kamiša Šelman tužile su američkog košarkaša Dvajta Hauarda kod koga su radile kao kućne pomoćnice.

Pomenute gospođe traže najmanje 50 hiljada dolara zbog toga što su dobile otkaz u januaru, a sve nakon što su se požalile da im je "natovario" previše posla. Prvo su radile uobičajene kućne i administrativne poslove, da bi posle toga Hauard tražio sve više i više.

Nakon što je Hauard otpustio batlera, baštovana i služavku - prebacio je odgovornost na njih, a najteže im je palo što su morali da paze na njegovu kolekciju zmija.

Hauard je veliki fan zmija, u svojoj kolekciji ima sve od pitona do džinovskog udava koji ima sedam metara i 90 kilograma, a Armiki i Kamiši nije bilo svejedno kada su morali da vode brigu o "Kleopatri", posebno jer se tako nisu dogovorili.

 

Zbog toga što su dobile otkaz posle dve godine rada i bile prisiljene da rade poslove koji im nisu u opisu posla, odlučile su da ga tuže i traže zarađeni novac.

Interesantno je da su obe zaslužne što je Hauard dobio ugovor u Lejkersima pošto je "povukla svoje veze i kontakte". Hauard je osvojio šampionski prsten sa Lejkersima, a ovog leta je prešao u Filadelfiju.

 (Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR