Glas Javnosti

ABA LIGA: Zvezda nastavlja da briljira, Borac razbijen za drugu pobedu u ABA ligi!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u Čačku rezultatom 95:64 i tako stigli do druge pobede u sezoni u ABA ligi.

Borac je poveo na samom početku meča trojkom Nerandžića, zatim su Čačani stigli do još jednog vođstva, 7:6, ali kada je Džordan Lojd polaganjem doneo poen prednosti Zvezdi, usledila je simultanka crveno-belih.

Do kraja četvrtine Zvezda je ubacila 15, primila šest poena, i prvu deonicu završila vođstvom 33:23. Razlika je trojkom Voldena u smiraj poluvremena otišla i na 20 (46:26), pa je bilo jasno da je ekipa Saše Obradovića izuzetno blizu novog trijumfa, što je potvrđeno u drugom poluvremenu, a da crveno-beli nemaju nameru da se opuste pokazala je poslednja četvrtina kada su Beograđani ubacili 24 poena, primili samo 12, pa je razlika na kraju otišla i na preko 30 poena.

Briljirao je Džordan Lojd koji je zabeležio gotovo savršenu partiju pošto je šutirao 5/5 za dva poena, 2/3 za tri i 5/5 sa linije penala, pa je utakmicu završio kao najefikasniji sa 21 poenom i ukupnim indeksom 26. 

Sjajan je bio i Lengston Hol sa 14, odnosno Duop Rit sa poenom manje. Sa druge strane, prednjačio je Džons sa 16, dok je Torton ubacio 13 poena. 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR