Glas Javnosti

A 'bubamara' još nije ni krenula: Domaćin tek određen, već počeli problemi pred finale kupa

Košarka
Autor: Glas javnosti

Finale Kupa Srbije biće odigrano na niškom Čairu, odluka je Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije. Domaćin susreta biće određen na žrebu u sredu, u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Finalni meč zakazan je za sredu, 24. jun, a za njega će se boriti beogradski Partizan, koji će pokušati da dođe do petog pehara za redom, i novosadska Vojvodina, kojoj će ovo biti prvo finale nakon šest godina.  

A da će biti žestoko u Nišu pokazuje i odluka navijača Vojvodine da utakmicu bojkotuju jer utakmica neće biti odigrana, kako je rečeno, "severno od Beograda":

- Apelujemo na Fudbalski savez da donese jedinu poštenu i ispravnu odluku u vezi sa mestom odigravanja finala, a to je da se domaćinstvo odredi žrebom, te da domaćini na svom stadionu budu ili Vojvodina ili Partizan. U suprotnom, navijači Vojvodine se definitivno neće izlagati celodnevnom maltretiranju samo zato da bi svojim prisustvom na utakmici nekome dali lažnu sliku o tome kako je finale proteklo u fer i poštenim uslovima, stoji u saopštenju navijača tima sa stadiona "Karađorđe".

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR