Glas Javnosti

"TA VELIKA BAČVA MASTI!" Američki voditelj SRAMNO izvređao Jokića pred treći MEČ finala plejofa! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

U razgovoru sa svoje dvoje kolega, Smit je između ostalog rekao da srpski košarkaš ne može da se poredi sa Stefom Karijem i tom prilikom Jokića nazvao "velikom bačvom masti".

Poznati košarkaški novinar i analitičar, Stiven A. Smit, izvređao je Nikolu Jokića tokom jedne emisije na račun njegovog fizičkog izgleda i to na vrlo pogrdan način.

Denver će tokom noći između srede i četvrtka pokušati da napravi brejk u Majamiju u velikom NBA finalu. Sve oči su uprte najpre u Nikolu Jokića, verovatno najboljeg igrača dosadašnjeg plej-ofa, i zato je upravo Srbin glavna tema u mnogim košarkaškim emisijama u SAD.

U razgovoru sa svoje dvoje kolega, Smit je između ostalog rekao da srpski košarkaš ne može da se poredi sa Stefom Karijem i tom prilikom Jokića nazvao "velikom bačvom masti".

- Ja razumem da je ova "velika bačva masti" koja ne može da skoči na ivičnjak je nezaustavljiv. Nezaustavljiv! Slušaj, ja volim Nikolu Jokića. Volim ga. Neverovatno je gledati ga. Zaista jeste. Ali on nije teži za čuvanje od Stefa Karija. Podsetiću vas da Kari u karijeri ima 24 poena po utakmici. Podsetiću vas da je Stef Kari dvostruki MVP ligaškog dela kao i Jokić. Podsetiću vas da je 2 puta u karijeri Stef Kari bio prvi strelac lige. Podsetiću vas da je njegov broj poena u proseku po utakmici veći od Jokićevog. Podsetiću vas da je ovo najbolji šuter koga je Bog ikada stvorio. To je neupitno - izgovorio je između ostalog tokom svog govora Smit.



Zaista je neprimereno nazivati bilo koga na ovaj način, a kako pišu mnogi na društvenim mrežama, poznatom košarkaškom analitičaru sa ESPN-a nije prvi put da ovako pogrdno naziva srpskog košarkaša.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR