Glas Javnosti

ZVEZDA U NAJJAČEM SASTAVU NAPADA OMONIJU: Stanković optimista pred 'istorijsku priliku'

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Crvena Zvezda na Kipru u sredu igra meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a pobedom u tom duelu srpski šampion bi obezbedio evropsku jesen.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da se nada pozitivnom rezultatu protiv Omonije na Kipru i da crveno-beli imaju istorijsku priliku da četvrtu godinu uzastopno igraju grupnu fazu u evropskim takmičenjima.
 
- Igra se samo jedna utakmica, uz to u gostima i sigurno nećemo kalkulisati. Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je Stanković, preneo je sajt Zvezde.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 17 časova protiv Omonije na Kipru, utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Svi koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću. Sutra ćemo izaći u najboljem sastavu koji imamo u ovom trenutku - naveo je Stanković.

On je dodao da je protivnik analiziran i da je njegova ekipa spremna.

- Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane i spremni smo za sutrašnji meč - rekao je Stanković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR