Glas Javnosti

ZVEZDA SE OPASNO POJAČAVA ZA LŠ - TERZIĆ: Završili smo golmana, zadnjeg veznog i dva špica, imaćemo 6-7 novih igrača u prvih 11 Zvezde

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Zvezda će sezonu 2023/24 početi sredinom jula i braniće duplu krunu, dok ih dva meseca kasnije očekuje grupna faza Lige šampiona.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se medijima prvog dana priprema srpskog šampiona za novu sezonu!

Zvezda će sezonu 2023/24 početi sredinom jula i braniće duplu krunu, dok ih dva meseca kasnije očekuje grupna faza Lige šampiona.

Za početak, Terzić je govorio o pojačanjima.

- Znate da izbegavamo da govorimo o imenima koje nismo potpisali, da ne dovodimo Zvezdu u nezavidan položaj, ali sve što smo hteli i sve što smo želeli ide svojim putem. Bićemo jači, brži i mlađi, sa mnogo više energije, Ne bih konkretno govorio o imenima, ali sve ono što ste pisali ovh dana bili ste u pravu. Privodimo kraju - rekao je Terzić i dodao:




- Stamenića smo doveli, potpisali smo Olajinku, pola smo potpisali s golmanom, zadnjim veznim i dvojicom špiceva. Ne bih govorio o imenima dok ne bude zvanična promocija. Imaćemo 6-7 novih igrača u prvih 11 Zvezde. Nadam se da će u četvrtak u autobusu ka Zlatiboru biti kompletan tim. Nikad raniji i uspešniji prelazni rok.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR