Glas Javnosti

Zvezda objavila cene članarina za narednu sezonu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su sezonu osvajanjem istorijske treće uzastopne duple krune, a uz to, crveno-beli su izborili direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

S obzirom na to da je ova sezona kompletirana za klub sa Marakane, iz Ljutice Bogdana su se oglasili i objavili cene članarina za narednu sezonu, a saopštenje prenosimo u celosti.


- Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) je nepromenjena 1200 dinara. Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1800 dinara. Od vaše prethodne članarine, kupili smo autobus za naše omladince. Sa ovom članarinom planiramo da obnovimo prostorije i svlačionice Omladinske škole i da još više pomognemo veteranima.


- Obnova članarina i paketa karata za celokupnu sezonu, krenuće već početkom juna. Podsećamo da će samo članovi kluba moći da kupe pakete karata za sva domaća i internacionalna takmičenja. Obnova članstva i nova učlanjenja su dostupna i na našem karavanu koji će ovog leta obići preko 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu.

- Onlajn platforma će vam omogućiti jednostavniji i efikasniji pristup željenim paketima karata - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR