Glas Javnosti

ZVEZDA NA MIDTJILAND (18.45): On može da POKIDA DANCE! Stankovićev DŽOKER o kome niko ne razmišlja

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Fudbaleri Midtjilanda i Crvene zvezde igraju (18.45) u trećem kolu F grupe lige Evrope, a srpski šampion juri i - treću pobedu u grupi.

Dejan Stanković pred utakmicu ima mnogo kadrovskih problema.

- Svi znamo da je Katai imao koronu i ne oporavlja se svako od toga na isti način. Pričao sam sa Dejanom Savićem kako izgleda taj povratak, kad mi možemo da garantujemo da je neko spreman i slično. Zdravlje igrača je na prvom mestu. Katai ne može maksimalno da odgovori zahtevima i ne želimo da rizikujemo. Verovatno se ništa ne bi desilo, ali kad se neko tako brzo zamara, nemamo drugi izbor. On će ostati u Beogradu, kao i Živković i Pavkov. Pokušavamo da ih kroz normalni rad uvedemo u trenažni proces da bi mogli maksimalno da odgovore zahtevima. To su ozbiljni kadrovski problemi, ali nećemo se predavati, rekao je Dejan Stanković uoči meča. 

Ipak, na spisku putnika je i jedno ime koje bi moglo da bude džoker ili kec iz rukava trener crveno-belih. Zove se Marko Lazetić.

Zvezdin klinac, biser omladinske škole, pre nekoliko dana postigao je prvenac u crveno-belom dresu protiv Kolubare, a iako ne počne utakmicu u Danskoj, sigurno bi mogao da bude jedan od onih, koji bi u drugom poluvremenu ušli i prelomili utakmicu. 

Posle ovog gostovanja, Zvezda čeka Midtjiland 4. novembra, Ludogorec na stadion „Rajko Mitić“ dolazi 25. novembra, poslednji meč je gostovanje Bragi 5. decembra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR