Glas Javnosti

ZVEZDA DOBILA NOVOG GOLMANA: Omri Glazer stigao na Marakanu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dosadašnji golman Hapoela Ber Ševe Omri Glazer potpisao je ugovor sa FK Crvena zvezda, saopštio je beogradski klub.

Glazer (27) je poslednje dve sezone branio za Hapoel, a pre toga je bio član Sekcije Nes Zione, Makabija iz Haife i Hapoel Ranane.

On će na golu šampiona Srbije da zameni Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Izraelski golman će nositi dres sa brojem 18, a Crvena zvezda je na društvenim mrežama poželela dobrodošlicu novom pojačanju.


 Glazer je sa velikim ponosom govorio o Crvenoj zvezdi.

"Velika čast je za mene što sam u prilici da potpišem za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Želim da se dokažem na terenu, svestan sam da je ovo šansa, ali i čast za mene. Svi su me lepo i toplo dočekali, a ja, jedva čekam da se dokažem na terenu", rekao je Glazer.

Potom se malo bolje predstavio srpskim medijima.

"Dajem sve od sebe, trudim se da budem dobar, i na terenu, i van njega. Imam veliko poštovanje za Zvezdu, poznajem istoriju kluba, a želim da pišem nove stranice iste. Želim da pobeđujem, osvajam titule, igram Ligu šampiona, naravno, i da budem najbolji golman u Srbiji". 

 Svestan je da je nasledio nekadašnjeg kapitena Milana Borjana.

"Borjan je legenda Zvezde, uradio je velike stvari za klub, praktično je postigao sve u srpskom fudbalu, takođe odlično brani i za Kanadu, pokazao se na Svetskom prvenstvu. Ne poznajem ga, ali sam čuo da je dobar čovek, ipak, on je Milan, a ja sam Omri i hoću da pokažem sebe i svoje kvalitete. Ne želim da me gledaju kroz prizmu njega, već kroz ono što ja postignem". 


Glazer je za reprezentaciju Izraela nastupio na pet utakmica, a u beogradski klub je stigao na insistiranje novog trenera crveno-belih Baraka Bahara.

On je treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku posle Žana Filipa Krasoa i Edmunda Ada.

Glas javnosti/U01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR