Glas Javnosti

ZVEZDA BRANI ŽUĆKOVU LEVICU: Za ovo smo se spremali, hoćemo novi Kup

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Crvene zvezde složni su u oceni da je finale protiv Partizana bilo očekivano, te da će dati sve od sebe da oni podignu trofej Kupa Radivoja Koraća.

"To je ono za šta smo igrali i što smo priželjkivali. Odigrali smo dobru utakmicu u polufinalu, imamo ceo dan da se pripremimo za finale. Najbitnije je da smo odradili posao i da smo ušli u finale. Sva pažnja je sada usmerena ka toj utakmici. Ujutru ćemo imati trening i pripremiti se za protivnika u finalu i daćemo sve od sebe da osvojimo prvi trofej u sezoni", rekao je Ognjen Dobrić:




Ostin Holins je imao slično mišljenje

"Odlična je atmosfera i uvek je zabavno doći ovde da igramo. Velika pobeda i želimo još jednu veliku u nedelju. Loše smo počeli, nije bilo lepo, ali odigrali smo dobru utakimcu na kraju. Nismo paničili i bili nervozni. Nastavili smo da ih zaustavljamo u odbrani i kasnije priveli meč kraju", rekao je Kolins i dodao:



"Igramo za trofej, to je sve što možeš da tražiš. Nadam se da ćemo ga osvojiti".

Luka Mitrović je istakao da posao još uvek nije završen.

"Prošli smo dva koraka i stigli do finala. Ne zaustavljamo se tu jer znamo koji nam je cilj bio pre dolaska ovde. Imamo malo vremena za odmor, sutra ujutru ćemo spremiti meč i probaćemo da što spremniji i motivisaniji uđemo u finale", rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR